Kraampakketten

Een kraampakket heb je nodig als je gaat bevallen. Het natuurlijk kraampakket bevat alle verzorgingsproducten die je nodig hebt rondom de geboorte, daar waar mogelijk biologisch (afbreekbaar), natuurlijk, fair-trade en lokaal. Het kraampakket is zowel thuis, in het geboortecentrum als in het ziekenhuis te gebruiken. 

Cadeaupakketten

Met deze heerlijke cadeaupakketten gun je jezelf of je zwangere vriendin, dochter of collega een ontzorgende zwangerschap en/of kraamtijd. De pakketten bevatten producten van de beste kwaliteit, zijn liefdevol & bewust en daar waar mogelijk biologisch en/of natuurlijk. Een cadeautje om uit te pakken!

Combi-pakketten

Deze combi-pakketten bevatten écht alle verzorgende producten die je nodig hebt voor tijdens je zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Keuze uit een cadeaupakket (zwanger of kraamtijd) samen met een natuurlijk kraampakket of luxe.

Losse producten

Wil je zelf een pakket samenstellen? Dan kun je hier losse producten en kraamartikelen bestellen. Alle producten zijn zorgvuldig uitgezocht in samenwerking met deskundigen of lokale en duurzame ondernemers.

Bekijk alle producten