Wij zijn een bedrijf met een missie. Wij willen zoveel mogelijk bewustzijn creëren bij vrouwen die zwanger willen worden of zijn, met behulp van onze natuurlijke geboortepakketten, inspiratieblogs en videos. Bewustzijn over het belang van fijne, duurzame, gifvrije, natuurlijke en liefdevolle producten en  informatie hierover van conceptie tot baby.

Denk dan aan informatie verspreiding van de autonomie en de eigen kracht van de de barende vrouw tot het belang van voeding tijdens de conceptie en de indrukwekkende eerste 90 dagen voor de nieuwe moeder, partner en baby.

Dalalou verzamelt natuurlijke, positieve en liefdevolle producten rondom de geboorte, want deze zijn essentieel voor een gezonde ontwikkeling. Alle pakketten zijn gevuld met liefde en zo natuurlijk mogelijke producten. Zo kies je voor de beste kwaliteit voor jou en je baby en laat je een zo klein mogelijke ecologische voetdruk achter. Of je nou bevalt in het ziekenhuis, in je eigen knusse bedje of oer in het bos…

We zitten momenteel in een snelkookpan, een plek waar we graag zijn, waarin we met creatieve en lieve mensen samenwerken, waar we elkaar inspireren, waar ideeen de pan uitrijzen, waar er plek is voor positive vibes en daarmee blije zwangeren en aanstaande moeders bereiken. Veel input krijgen we van verloskundigen, doula’s, kraamverzorgenden en andere geboortewerkers, waardoor de pakketten echt aansluiten bij de behoefte van zwangeren om ze in de watten te leggen en de beste kwaliteit te kunnen bieden. Daar doe we het voor. Welkom bij Dalalou en we hopen je hier nog vaak terug te zien!

Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Klik hier voor contactgegevens!

Esmarel Gasman

Esmarel is eigenaar van Dalalou, ervaringsdeskundige in baren x 2 en geboortecoach (Relaxed Bevallen Vanuit Regie). Daarnaast heeft ze een rijke ervaring op het gebied van sociale en creatieve beroepen en is ze initiatiefnemer van Find Your Voice ~ Birthmovement.

11 tips voor een ontspannen geboorte ontvangen?

We delen graag de 11 meest waardevolle 'geheimen' met je om een zachte geboorte te ervaren, zoals spiraling, een open mond, geluid maken en vertrouwen.

Ja, ik ontvang gratis de 11 tips
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.