Wat is een cordring?

Een cordring is een baby- en milieuvriendelijk alternatief voor de plastic navelklem. Op de verpakking en bij productomschrijving is een gebruiksaanwijzing te vinden. Ook kan je verloskundige je hier mee helpen als ze er eerder mee heeft gewerkt.

Wanneer wordt mijn pakket of bestelling verzonden?

Op werkdagen voor 12 uur bestelde pakketten worden de dezelfde dag verzonden, vanaf half september 2018!

Waarom zijn er beperkt navelveters beschikbaar?

Vanwege nieuwe richtlijnen worden er geen navelveters meer geproduceerd. De cordring is een prachtig en zeer goed werkend en duurzaam alternatief!

Wordt het Dalalou Natuurlijk Kraampakket vergoed door mijn verzekering?

Zorgverzekeraar (VVAA) vergoedt het pakket tot 35 euro. Deze verzekering is voor zorgprofessionals. We zijn ons stinkende best aan het doen om ook de andere verzekeringen bewust te maken van het belang en de vraag naar eerlijke en duurzame pakketten! Wordt vervolgd! En lees hier onder welke voorwaarden je pakket aftrekbaar is bij de belasting!

Wat is er met Nalini Natuurlijk Kraampakket gebeurd?

Met veel liefde hebben we Nalini opgezet in 2016 en er juni 2018 weer afscheid van genomen. Het werd tijd voor een nieuwe fase, waarin iedereen zijn eigen expertise optimaal gaat inzetten.

Als jullie uitverkocht zijn, waar zijn er dan nog kraampakketten beschikbaar?

De Dalalou kraampakketten worden ook verkocht via o.a. Ekoplaza, Mensenkind, Borstvoedingcentrum Vita Nova en Zwanger in Brussel (nu nog onder de naam Nalini).