Powermixen voor vrouwen

De gevriesdroogde fruit- en groentemixen van Sunny Mummy geven je de extra energieboost die jij (& je baby) nodig hebben om gezond te blijven.

Shop nu
roze poeder in hand zwangere

Waarom Sunny Mummy proberen?

De Sunny Mummy mixen zijn zo geweldig omdat ze (maximaal zeven per mix) natuurlijke superfood ingrediënten bevatten die je een voedingsboost geven. Zo krijg je dagelijks, makkelijk een extra portie essentiële vitaminen en mineralen binnen.

De mixen zijn zorgvuldig samengesteld om je een gebalanceerde mix van voedingstoffen te geven. Doordat het gevriesdroogde fruit- en groenten zijn, behouden ze 97% van hun natuurlijk voorkomende vitamines, mineralen, vezels, kleur- en smaak.

Bij het samenstellen is natuurlijk ook rekening gehouden met smaak en kleur, zodat je ze niet alleen gebruikt ‘omdat het moet’, maar juist omdat je niet anders meer wil. Zo willen we je inspireren om goed voor jezelf te zorgen.

De gevriesdroogde fruit- en groentemixen zijn speciaal ontworpen om je te ondersteunen tijdens conceptie, zwangerschap, borstvoeding en daarna.

Shop nu

Shop jouw favoriete powermix

Sunny Mummy heeft momenteel 4 verschillende mixen: één voor zwangerschap, één voor borstvoeding, één voor extra energie en één voor extra proteïnes.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 25,95.Huidige prijs is: € 23,95.

De voordelen van de powermixen

  • Gevriesdroogd, zonder bewaarmiddelen

De groente en het fruit in de Sunny Mummy mixen worden gevriesdroogd en vermalen. We gebruiken de volledige vruchten en groentes, inclusief de voedzame schil die vaak veel vitamines, mineralen en vezels bevat. Meer dan 97% van de gezonde voedingsstoffen blijft zo bewaard. Bovendien zorgt vriesdrogen voor een langere houdbaarheid, zonder gebruik van kunstmatige bewaarmiddelen. Ongeopend zijn Sunny Mummy mixen voor 2 jaar houdbaar. Na opening kan je ze minstens 6 maanden bewaren. Zo geniet jij elke dag van de voordelen van vers fruit en groeten, zonder voedselverspilling.

  • Gebaseerd op diepgaand onderzoek

Alle Sunny Mummy mixen zijn gebaseerd op diepgaand onderzoek naar essentiële voedingsstoffen voor, tijdens en na de zwangerschap. De echtgenoot van Jayde (oprichter Sunny Mummy), Koen ontwikkelde een software waarmee de voedingseigenschappen van fruit, groenten, kruiden en specerijen nauwkeurig konden worden geanalyseert. Met deze informatie op zak, gingen ze aan de slag in de keuken. Maandenlang experimenteerden ze met recepten die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook overheerlijk smaken. Het resultaat: pure en plantaardige pow(d)ermixen waar jij én je kindje(s) zorgeloos van kunnen smullen! 

Shop nu
superfood mix borstvoeding biologisch

Echt heel mooi producten, met goede ingrediënten en makkelijk toe te voegen aan maaltijden of dingen die ik bak. Ook snelle en goede service, heel blij mee!

Na bijna een jaartje met ons dochter fulltime live gevoed te hebben, ben ik opnieuw beginnen werken MAAAR beiden hadden we echt geen zin om te stoppen met borstvoeding duuuus dan afkolven op het werk tijdens de pauzes en de momenten thuis gewoon verder live borstvoeding geven. De hoeveelheid afgekolfde melk leek wat weinig dus dan ben ik de feed-me-mix beginnen drinken en jawel hoor. Productie blijft goed én de hoeveelheid afgekolfde melk is ook al goed verhoogd 👌👌
Echt een aanrader om deze dagdagelijks te drinken tijdens de borstvoeding, dipjes, afkolven,… .

De BoostMe en PowerMe elke ochtend standaard door de havermout met yogurt. Naast dat het erg lekker smaakt is het fijn om te weten dat ik een beetje extra voor mezelf zorg in alle drukte!

Probeer onze Sunny Mummy nu zelf!

Gun jezelf een of meerdere powermixen om je zwangerschap en de tijd daarna energiek en gezond door te komen. Gebruik tijdelijk (tot eind april 2024) de code: welkomsunnymummy om jouw favoriete mix aan te schaffen met 10% korting.

Shop nu