Ervaringen

Reviews die we graag met je delen.

Wat hebben we o.a. door het luxe kraampakket een ontzorgde eerste start gemaakt. Onze verloskundige wil het pakket ook gaan neerzetten en heb haar dit van harte aanbevolen.

De postpartum kruiden waren voor mij als moeder en mijn vagina een weldaad. Ik ben ingescheurd en heb gekozen om niet te hechten en mede door de fijne kruiden geen moment last gehad van de ruptuur. De heilwol onmisbaar voor de babybilletjes en de tepels de eerste dagen evenals de fijne merinowollen zoogcompressen. Ik gun elke kraamvrouw een fijn ontzorgde start vol (h)eerlijke natuurlijke producten. Een prachtig compleet pakket

Gister mijn pakket van Dalalou uitgepakt. Het was een waar feestje! Gevuld met de nodige kraam artikelen, van fijne natuurlijke merken. Maar daarnaast werd ik ook verrast met leuk, lieve, mooie cadeautjes voor moeder en baby waar ik helemaal blij van werd! Een groot verschil met het klinische kraampakket dat ik tijdens mijn eerste zwangerschap van de zorgverzekeraar kreeg. Ik kan Dalalou aan iedereen aanbevelen!

Mooie eerlijke producten die je iedere moeder en kind toewenst

Prachtige, complete en duurzame kraampakketten.
Met grote zorg en aandacht samengesteld.
Een liefdevolle, warme omhulling en een geschenk voor mama en baby.

Elke zwangere / bevallen vrouw zou zichzelf dit heerlijke pakket cadeau moeten doen / vragen. Het standaard kraampakket van de verzekering is zo koel en kil ik werd er zelfs een beetje naar van.
Maar het heerlijke kraampakket van Dalalou gevuld met leuke extra’s ( strikmutsje , edelsteentje , magnesium vlokken voor een heerlijke voetenbadje, de lekkere olie’s en nog veel meer! Deze zou ook standaard door een verzekering vergoed moet worden / je de keuze de geven. Hopelijk gebeurd dit in de toekomst.

Super blij met dit kraampakket! Bij onze eerste kocht ik alles los bij Ekoplaza en nu is dit zo fijn compleet bij elkaar met allemaal leuke extra’s! SUPER fijn en lekker!!! Dankjewel!

Enthousiast en de cord ring was snel geleverd.
Telefonisch ook nog contact gehad en super service! Dank je!

Ik kreeg zo’n mooi luxe pakket van mijn broer en zussen kado, ik heb echt genoten van het uitpakken en uitzoeken waar alles voor is, heel veel echt nuttige dingen waar ik nog helemaal niet aan had gedacht dat ik die nodig zou kunnen hebben, plus allerlei leuke extras. En het zag er zo mooi uit ook!

Het uitpakken van het natuurlijke kraampakket van Dalalou (de luxe versie) is oprecht een feestje, je krijgt bijna zin om die enorme luiers tussen je benen te proppen! Lees hier de hele review.

Dalalou heeft alles wat je nodig hebt voor jouw zwangerschap en geboorte. Ik weet dat ik plezier en baat heb gehad bij de producten. Welke? Zo ongeveer allemaal  Verder raad ik het aan in iedere groepscursus, omdat je lief bent voor je lijf, je baby en de extra liefdevolle aandacht van zelfzorg. Net dat extra.