Bedenktijd / retour

Het kan wel eens voorkomen dat je, je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet wilt hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht uw bestelling tot 90 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (al zijn we wel benieuwd naar de reden;-).

Na de annulering heb je nogmaals 30 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief eventuele betaalde verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw adres naar Dalalou zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via jorinde@dalalounatuurlijk.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

veel dozen voor retour

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is ook geen probleem. U kunt hiervoor ook contact opnemen met jorinde@dalalounatuurlijk.nl. Je betaald zelf de kosten van terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Foutje? Bedankt!

Is er onverhoopt iets mis gegaan bij een bestelling door onze fout? Stuur dan een mail naar jorinde@dalalounatuurlijk.nl en we kijken samen naar een oplossing (geld terug of vervanging van product). Product retourneren is uiteraard in dit geval op kosten van Dalalou.

Retouradres producten

Je kunt de producten retourneren onder vermelding van je naam en ordernummer naar:

eFulFillers B.V. t.a.v. Dalalou
Herenweg 15
3602 AM Maarssen