Wij zijn een bedrijf met een missie.

Wij willen zoveel mogelijk bewustzijn creëren bij vrouwen die zwanger willen worden of het al zijn, met behulp van onze natuurlijke pakketten, inspiratieblogs en videos. Bewustzijn over hoe belangrijk het is om je door fijne, duurzame, gifvrije, natuurlijke en liefdevolle producten te laten ondersteunen in alle fasen van conceptie tot geboorte en daarna. Bewustzijn over het beschikken van de eigen kracht en autonomie van de zwangere en barende vrouw. Bewustzijn over het belang van voeding tijdens de conceptiefase, de zwangerschap en de eerste 90 dagen voor moeder, partner en baby. En bewustzijn rondom vele andere aanverwante onderwerpen. Laat je hier inspireren.

 

ecologisch fairtrade diervriendelijk duurzaam liefdevolProducten

De producten van Dalalou zijn zo natuurlijk en duurzaam mogelijk. Natuurlijke producten dragen bij aan een veilige start en een gezonde ontwikkeling van je baby en van jou als kersverse moeder, doordat ze zo weinig mogelijk belastende stoffen bevatten. Hiermee kies je voor de beste kwaliteit voor jou en je baby en laat je een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter. Of je nou bevalt in het ziekenhuis, in je eigen knusse bedje of oer in het bos.

 

ecologisch fairtrade diervriendelijk duurzaam liefdevolInspiratie

Esmarel was mede-oprichtster van het bedrijf Nalini Natuurlijk Kraampakket en merkte dat er behoefte was aan méér dan alleen een kraampakket. Met haar nieuwe bedrijf Dalalou hoopt ze nog meer vrouwen te inspireren om voor duurzame en natuurlijke producten te kiezen in alle fasen van conceptie tot geboorte en daarna. Esmarel geeft tevens lezingen over onderwerpen omtrent geboorte & een gezonde & duurzame levensstijl.

 

ecologisch fairtrade diervriendelijk duurzaam liefdevolLicht geven

Dalalou is een verbastering van het Spaanse ‘Dar a Luz’, dat letterlijk ‘licht geven’ betekent, oftewel baren of bevallen. We hopen met ons nieuwe bedrijf Dalalou veel vrouwen te inspireren om te kiezen voor natuurlijke producten rondom de geboorte en ver daarna.

 

kraampakket goede gids

Zoek hier contact met ons.