Over ons

Het verhaal van Dalalou

Het begin

Soest 2016. Een aantal moeders verbazen zich over de hoeveelheid plastic en de rest van de ongezellige inhoud van de producten in het kraampakket van de verzekering. Hoe kan dit ooit een gezonde start zijn voor ons en onze babies? Ze stellen het kraampakket zelf samen met natuurlijke producten. Het Natuurlijk Kraampakket is geboren.

Over alle producten in de pakketten is nagedacht en is een duurzaam alternatief voor gevonden. Jij hoeft het zelf niet meer uit te zoeken. Dalalou heeft alle benodigde producten voor je geselecteerd en zorgvuldig in een tas gedaan, zodat jij zorgeloos je zwangerschap, geboorte en kraamtijd kan beleven!

Natuurlijke producten dragen bij aan een veilige start en een gezonde ontwikkeling van je baby en van jou als kersverse moeder, doordat ze zo weinig mogelijk belastende stoffen bevatten. Hiermee kies je voor de beste kwaliteit voor jou en je baby en laat je een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter. Of je nou bevalt in het ziekenhuis, een geboortecentrum of thuis.

Wij zijn een bedrijf met een missie

Wij willen zoveel mogelijk bewustzijn creëren bij vrouwen die zwanger willen worden of het al zijn, met behulp van onze natuurlijke pakketten, inspiratieblogs en videos. Bewustzijn over hoe belangrijk het is om je door fijne, duurzame, gifvrije, natuurlijke en liefdevolle producten te laten ondersteunen in alle fasen van conceptie tot geboorte en daarna. Bewustzijn over het beschikken van de eigen kracht en autonomie van de zwangere en barende vrouw. Bewustzijn over het belang van voeding tijdens de conceptiefase, de zwangerschap en de eerste 90 dagen voor moeder, partner en baby. En bewustzijn rondom vele andere aanverwante onderwerpen. Laat je hier inspireren.

Wij zijn een commerciële site met natuurlijke en liefdevolle producten om mensen te inspireren om voor zichzelf te zorgen en hun baby de beste start te geven. We ontvangen geen financiering van advertenties en blijven altijd op de hoogte van de meest up-to-date info.

Licht geven

Dalalou is een verbastering van het Spaanse ‘Dar a Luz’, dat letterlijk ‘licht geven’ betekent, oftewel baren of bevallen. Esmarel Gasman is oprichtster van Dalalou en hoopt met haar bedrijf veel vrouwen te inspireren om te kiezen voor natuurlijke producten rondom de geboorte en ver daarna.

+190

Natuurlijke producten

+10500

Pakketten verkocht

4.98/5

Klantenbeoordelingen

“Prachtige, complete en duurzame kraampakketten.
Met grote zorg en aandacht samengesteld.”

~ Mieke Saras

Esmarel was mede-oprichtster van het bedrijf Nalini Natuurlijk Kraampakket en merkte dat er behoefte was aan méér dan alleen een kraampakket. Met haar nieuwe bedrijf Dalalou hoopt ze nog meer vrouwen te inspireren om voor duurzame en natuurlijke producten te kiezen in alle fasen van conceptie tot geboorte en daarna. Esmarel geeft tevens lezingen over onderwerpen omtrent geboorte & een gezonde & duurzame levensstijl.

– Esmarel Gasman