Toont alle 8 resultaten

Kraampakketten

Een kraampakket heb je nodig als je gaat bevallen, zowel thuis, in het geboortecentrum als in het ziekenhuis. Alle kraampakketten bevatten verzorgingsproducten die je nodig hebt rondom de geboorte. Een aantal producten zijn handig voor jou en je baby en een aantal zijn voor gebruik van je verloskundige/vroedvrouw en kraamverzorgende. Zij zullen vragen of je alles in huis hebt.

Lees meer…

Vegan Luxe
Tweeling Luxe
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 75,00.Huidige prijs is: € 65,00.

Vegan kraampakketten

De vegan kraampakketten bevatten ook alle producten die je nodig hebt tijdens de geboorte en de eerste dagen. Alleen zijn de producten van wol vervangen door andere producten. Zo zit er een pot magnesiumvlokken bij en een heerlijk potje vet met pure sheabutter, cacaoboter en amandelolie.

Luxe kraampakketten

In de luxe kraampakketten zitten nog meer fijne extra's om jezelf en je baby wat meer aandacht te geven. Er zitten bijvoorbeeld heerlijk zachte zoogcompressen in, een postpartum-kruidenmix voor een herstellend stoombad, een romper en mutsje voor je baby en een baby-massage-olie.

Kraampakketten voor tweeling

Omdat je als tweelingmoeder al zoveel extra moet regelen hebben we ook speciale pakketten gemaakt voor als je een tweeling verwacht. Met bijvoorbeeld een extra cordring en een extra mutsje.