Kraampakket kiezen

Als je een kraampakket wilt kopen kom je voor een ruime keuze te staan. Wil je een duurzame keuze maken en gelijk een gezonde start voor je baby maken? Dan ben je bij Dalalou aan het juiste adres. In dit artikel zetten we alle kraampakketten overzichtelijk op een rij die je hier kan aanschaffen.

Regulier of duurzaam kraampakket?

Er zijn veel kraampakketten op de markt, tegenwoordig zelfs ook ‘duurzame’ kraampakketten. Deze kraampakketten hebben over het algemeen een erg medische en kille ‘look’ en zijn niet erg gezellig om uit te pakken. Natalis en Heltiq zijn de grootste spelers op de markt en ook Natalis heeft tegenwoordig een duurzaam kraampakket. Vergeleken met de kraampakketten van Dalalou zijn deze nog niet zo duurzaam en al helemaal geen feestje om uit pakken. Bij Dalalou kies je niet alleen voor producten die bijdragen aan een gezonde start voor jou, je baby én de natuur, maar ook voor informatie die jou als barende vrouw in je kracht zetten.

Om je te helpen met een keuze te maken, zetten we hier alle natuurlijke kraampakketten van Dalalou op een rij.

Kraampakketten Dalalou op een rij

Basis Kraampakket

In het Basis kraampakket zitten alle minimale verzorgingsproducten die je nodig hebt tijdens de bevalling en de eerste dagen. Namelijk: een cordring voor je baby, 3 pakken kraamverband, 4 wasbare netbroekjes, 10 gaasjes, en heilwol. De heilwol lijkt misschien niet nodig, maar we hebben er bewust voor gekozen om deze wél toe te voegen, omdat het een multi-inzetbaar product is voor bijvoorbeeld rode billetjes, tepelkloven en herstel van wonden.

In alle kraampakketten zitten bovendien extra cadeautjes, zoals luiertjes, billendoekjes en magnesiumvlokken. Ook bevat het een aantal informatieve folders zoals de B.R.A.I.N.S~ methode en een digitaal magazine boordevol fijne informatie om jou als vrouw bewust te maken van de keuzes die je kan maken.

natuurlijk kraampakket basis
Basis Kraampakket

Standaard Kraampakket

Het Natuurlijke Kraampakket (Standaard) is ons meest verkochte kraampakket. Het bevat net als het Basis Kraampakket alle basis verzorgingsproducten plus cadeautjes en is uitgebreid met een biologische handzeep, een set prachtige affirmatiekaarten en een starterset voor Natuurlijke Kraamzorg. In de Starterset, speciaal voor Natuurlijke Kraamzorg samengesteld bevat: wolvlies, kamille olie en kamille kruiden. De kruiden kun je bijvoorbeeld gebruiken voor spoelingen en om rustgevende thee van te zetten. Met de wolvlies en kamille olie kun je heerlijk kompressen maken tegen darmkrampjes en naweeën. Lees hier waar je kamille nog meer voor kan gebruiken.

inhoud natuurlijk kraampakket standaard
Standaard Natuurlijk Kraampakket

Vegan kraampakket

De standaard en luxe variant is ook verkrijgbaar in een vegan versie. Deze pakketten bevatten dus geen dierlijke producten, zoals wol en bijenwas. In de pakketten zit als alternatief dan bijvoorbeeld magnesiumvlokken, potje puur & vet en hennep/bambo zoogcompressen. Bekijk hier het vegan kraampakket en het luxe vegan kraampakket voor de precieze inhoud.

inhoud kraampakket vegan luxe
Vegan Luxe Kraampakket

Luxe kraampakket

In het luxe kraampakket zitten alle producten die in het Natuurlijke Kraampakket Standaard ook zitten plus extra’s, namelijk: post-partum mix voor stoombad, Moederkruiden met vrouwenmantel, wasbare zoogcompressen, een wollen romper en wollen mutsje voor je baby.

Kraampakket voor Tweeling

Het Standaard en Luxe Kraampakket is ook verkrijgbaar in een variant voor als je een tweeling verwacht. Deze bevat een extra cordring en de luxe variant, een extra romper en mutsje. Bekijk hier het Natuurlijke Kraampakket Tweeling en Natuurlijke Kraampakket Luxe Tweeling.

Kraampakket gecombineerd met Zwangerschapspakket

Dit is een combi-pakket met het Natuurlijke Kraampakket (Standaard) en een Zwangerschapspakket. Een prachtig cadeau voor jezelf of voor een Babyshower of Mother’s Blessing. Bekijk het pakket hier.

zwangerschapsbox uitgebreid
Kraampakket met Zwangerschapspakket

Kraampakket gecombineerd met Geboortepakket

Dit is een combinatie van het Luxe Kraampakket en het Geboortepakket. Ook een prachtig cadeau voor jezelf of voor een Babyshower of Mother’s Blessing. Bekijk de actuele inhoud hier.

geboortepakket cadeau
Geboortepakket

We hopen je hierbij een goed overzicht te hebben gegeven van welke kraampakketten je kunt kopen en welke voor jou geschikt zijn. Veel keuze en uitpak plezier! Als je nog vragen hebt kun je altijd mailen of appen!

Kraampakket vergelijken met de reguliere pakketten op de markt? Bekijk dit artikel.

11 tips voor een ontspannen geboorte ontvangen?

We delen graag de 11 meest waardevolle 'geheimen' met je om een zachte geboorte te ervaren, zoals spiraling, een open mond, geluid maken en vertrouwen.

Ja, ik ontvang gratis de 11 tips
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.