Hoeveel weken ben jij zwanger?

Zwangerschapskalender

Dé zwangerschapskalender van week tot week voor zwangeren die zich bewust willen voorbereiden met uitgebreide kennis, (natuurlijke) weetjes en positieve geboorteverhalen. Je leest naast de ontwikkeling van je baby en jouw prachtige lichaam veel handige, bewuste en natuurlijke tips over de zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Over hoe je in eigen regie kan bevallen en bewuste keuzes kan maken voor jou, je baby én de natuur.

Ga direct naar jouw zwangerschapsweek

Vul je uitgerekende datum in en ga direct naar de week van jouw zwangerschap.

Bewuste zwangerschapskalender

Er zijn online meerdere zwangerschapskalenders te vinden, maar er miste een plek voor bewuste informatie die de zwangere meeneemt in een reis vol vertrouwen om zich in haar eigen kracht voor te bereiden op een natuurlijke geboorte.

Bewust betekent vooral bewustwording over de keuzes die je kunt maken. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid, maar ook van gezonde voeding, bevallen, autonomie en selfcare in de kraamtijd, hoe je baby ter wereld komt en welke start je jouw baby kunt geven. Het bevat daarbij o.a. meditaties, yoga-oefeningen en dagboek-opdrachten, gericht op een natuurlijke en gezonde ontwikkeling van de vrouw en de baby.

Zwangerschap van week tot week

Per week nemen we je mee vanuit een fysiologische, natuurlijke en holistische kijk op zwangerschap en geboorte. We zullen uiteraard informatie delen over de groei en ontwikkeling van jou en je baby en het vooral bij de meest relevante details laten. We geloven in de kracht van mysterie om je zo meer te richten op het leven dat in je groeit. Je stimuleren om contact te maken met het wonder dat zich in jou manifesteert en te focussen op dat wat echt belangrijk en wezenlijk is.

De zwangerschapskalender is geschreven door ervaringsdeskundige Esmarel van Dalalou in samenwerking met verschillende bewuste geboortewerkers en andere deskundigen waaronder Avontuurvanveertigweken.nl, Autonomousbirth en Praktijk Eigenwijz. Met prachtige illustraties van Atelier Mayura.