Mutsje & broekje baby

Biologisch katoenen handgemaakt mutsje (maat newborn- 0 tot 4 maanden) & broekje (maat 56) voor je baby.

 9,50 19,50

  • Beste start voor jou en je baby
  • Natuurlijk & liefdevol
  • Kleine voetafdruk
  • Binnen 1 werkdag thuis bezorgd*
  • Gratis verzending v.a. €75 in Nederland

Mutsje & broekje voor je baby

Speciaal voor Dalalou gemaakt: dit mooie mutsje & broekje met super schattige Pinguïn stof van tricot stof. Onmisbaar voor je babies garderobe.

Het liefst hou je je baby veel tegen je aan waardoor je baby zijn energie niet verliest om zichzelf warm te houden. Een mutsje kan daar ook bij helpen op de momenten dat het even niet tegen je aan ligt.

De biologisch katoenen mutsjes en broekjes zijn van zacht, rekbaar tricot gemaakt en in Nederland geproduceerd met de hand gemaakt door Suzanne van Made.By.Suus. Ze zijn exclusief voor Dalalou gemaakt en dus uniek!

Biologisch katoenen mutsje

Dit schattige handgemaakte babymutsje is gemaakt van zachte tricotstof. Het zit comfortabel om het hoofdje van de baby en is ruim genoeg om verder over de oortjes te doen als het koud is.
Als het mutsje nog een beetje ruim is kan het wat verder worden omgeslagen. Dit babymutsje heeft de maat +/- 0-4 maanden en past geweldig als set samen met het broekje in dezelfde pinguïn print.
De gebruikte stof heeft een Oeko-Tex keurmerk en is hiermee duurzaam geproduceerd met liefde voor mens en natuur.

Biologische katoenen broekje

Dit schattige handgemaakte babybroekje is gemaakt van zachte tricotstof. Het zit comfortabel en de stof heeft veel stretch. Het babybroekje heeft maat 56 (+/- 1-3 maanden) en past geweldig als set samen met het babymutsje in dezelfde pinguïn stof! De gebruikte stof heeft een Oeko-Tex keurmerk en is hiermee duurzaam geproduceerd met liefde voor mens en natuur.

Materiaal

95% biologisch katoen, 5% elastaan

Biologisch katoen is gemaakt zonder chemische bestrijdingsmiddelen en is verwerkt zonder schadelijke kleur- of bleekstoffen of oplosmiddelen (ftalaten). In regulier katoen zitten wél veel schadelijke stoffen die het natuurlijke evenwicht van de huid kunnen verstoren en eczeem en uitslag kunnen veroorzaken. Biologisch katoen is puur, natuurlijk en ademend en dus het meest geschikt voor gevoelige babyhuidjes.

Esmarel Gasman

Esmarel is eigenaar van Dalalou, ervaringsdeskundige in baren x 2 en geboortecoach (Relaxed Bevallen Vanuit Regie). Daarnaast heeft ze een rijke ervaring op het gebied van sociale en creatieve beroepen en is ze initiatiefnemer van Find Your Voice ~ Birthmovement.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mutsje & broekje baby” te beoordelen

pakje baby broekje mutsje bio katoen unieke print
Mutsje & broekje baby
 9,50 19,50 Selecteer opties
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.